Öland here we come... :)

Visst har vi haft en underbar sommar hittills... jag vill att det ska vara så hela tiden. SOMMAR, värme och bad eller hur..?!
När vi skulle planera för semestern så hade vi faktiskt inte planerat att åka nånstans, det är för dyrt och efter mer än 1 år av föräldraledighet så är man rätt fattig nu i slutända.
Vi åker och campa på Öland istället. Vi tar vår pick o pack o drar med barnen. Jag har aldrig varit där men Öland har Sveriges vakraste stränder har jag hört. Vet ni nåt om Öland, platser man ska titta på. Restauranger man ska besöka. Jag vill veta allt.


Hoppas bara att vi har tur med vädret!!

Vi bilar hela vägen ner...vi har tänkt att bila på natten då Louisa och barnen sover. Så vi åker kl. 12 inatt och vi är förhoppningvis imorgon bitti där. Då sätter vi upp tältet och sen direkt till BÖDA strand...SOL OCH BAD

Så nu sitter vi och vilar tills vi kan åka. Louisa är så sött hon har fått det efter mig.... hihihiii Här pekar hon vilka kläder pappa måste beställa från HM:s nya katalogen... hihihiii


Leon sitter vi dator... som vanligt... har spelar så mycket det går nu. Han blir utan dator i 4 dagar. KATASTROF.....
Lucas är i sitt rum med Alexander, (Paola son) och dom vägrar vara med på bild... tråkmåsar!!!!
Näää nu är allt packat och klart....


Ha en underbar helg allesammans... jag får lägga ut några saftiga och läckra beach foto sen. BESITO och ta hand om dig och varandra... SEE YOU

Snyggast och tröstgodis från FIFA VM 2010

Nu när FIFA fotboll VM snart är slut och dom flesta av dom snyggaste fotbollspelare är tillbaka till sina hemländer och med en tår i ögat måste jag utse snyggaste i VM 2010.
Jag blir nog inte ensam med att titta på en underhållande program som sänds var fjärde år och definitivt inte den enda i hela världen som tittar på dom snyggaste fotbollsspelare.
Men sen är nog det bästa när matchen är slut och det blir tröjbyten hihihiiii det är då matchen är som bäst.
Det är lite synd, under själva matchen då ser man i slow motion hur dom sparkar varandra och när dom gör mål. Kunde dom inte köra en slow motion på tröjbyten med Barry White - Can't Get Enough Of Your Love Baby i bakrunden. Jag lova att hela världens tjejer/kvinnor skulle sitta fast klistrade i rutan HAHAHAAA


HÄR ÄR MIN LISTA PÅ DOM 5 SNYGGASTE I FIFA VM 2010


1.GONZALO HIGUAIN


2.FABIO CANNAVARO


3.SEBASTIAN ABREU


4. GREGORY VAN DER WIEN


5. ANDY BARRON

MIN TRÖST LISTA MED 5 ÖGONGODIS I FIFA VM 2010


DELIBOR STENVANOVIC


DAVID VILLA


CARLOS CARMONA


2. CRISTIANO RONALDO


NONEEB JOSEPHS

KUL MED VM VA?? TITTA I MASSOR MEN INTE RÖRA... HAHAHAHAHAAA
NU SKA JAG GÅ Å FIXA MITT HÅR

Jag vet...

Jag har varit sååå dålig att blogga och vara social för den delen också sista tiden...men jag är för att man ska blogga när man känner av det. Och sen har det varit mycket runt mig som har hänt som är bara tråkig, pappa har inte varit så bra sista tiden och råga till allt ARGENTINA åkte ut från VM, så nu ÄR inte VM dessamma som man hade hoppats för så nu, allt som har hänt är övertjatat så nu börjar vi en ny kula.

Louisa har börjat springa och det är verkligen fart på min tjej... hon lär sig massor varje dag och allt som är bus kommer i första hand.. :)

En annnan som växer och blir större o större är min pojke Leon. Vi har haft vår shopping dag där vi köpte kläder till honom.Och själklart så blev vi hungriga så vi valde pizzabuffe på PIZZAHUT för att äta och prata allt mellan himmel och jord.

Nu när barnen har guldkort till Grönan så har vi varit där några gånger iår... och en som är överlycklig är min älsklig Lucas. Det som är bra med guldkort är att man behöver inte vara där hela dan vi går hem när det passar oss och inte vara beroende av ett band.

Iår när plånboken knakar så måste vi utnyttja sommarunderhållning hos min syster som har pool och bor så underbar ute i Grillby.
Vi har varit där för att sola och bada och självklart för att myssa med Dante som är Adrianas och Rogers nybakad bebis. Men dom har också varit hemma hos oss eftersom Didric, min systerson vi komma ut till oss för att leka med Lucas.


Ha det GOTT och njut av solen och värmen, ta hand om dig och varandra. PUSS O KRAM

RSS 2.0