Lika som bär

Hihiii visst är dom lika, och ännu mer när Louisa lånar pappas glasögon :)

sjuk lika va? Dom är så fina...

Kroniskt astma....

Även om vi alla har varit sjuk i helgen så har barnen gått till skolan och Francisco till jobbet. Vi tog slut på både toa och snyttpapper i helgen. Och jag blir inte bättre nu är min astma som spökar, alla bassilusker har satt sig i mina lungor och pulmicort och bricanyl klarar inte av mina bakterier sså idag ska jag till läkaren för att för lite starkare medel.
Men idag har jag min söta mamma här som hjälp, för imorse klarade jag knapp skicka Lucas till skolan.
Så nu har vi suttit med en kaffekopp i varsin hand och Louisa som springer och jollrar mellan våra fötter.

Det är så skönt att ha mamma här, hon servar och fixar här hemma nu när jag inte kan göra så mycket som att ligga på horisontellt läge. hihihii
Men i lördag så var jag och hälsde på pappa en lite sväng, jag trodde att jag mådde lite bättre men... icke sa nicke blev sängliggande på kvällen...

Jag fick i allafall ett jätte fin bild på pappa. Nu är han nere i vårdavd. men han har forfarande ont och hans psykiska tillstånd är inte helt återställd. Men han kämpar på som bara den. Jag har pratat i telefon med han och så snart jag blir bra ska jag hälsa på.
Kram på er och ta hand om er och varnadra. :*

5 måste på alla hjärtans dag...

Mina 5 måste ( det här skriver jag för att min sambo tjuvläser min blogg) och det här är tips på vad jag skulle vilja ha. :)

1. Min älskligs egen lagade mat, som alltid- helhjärtat!!
2. Vykort med något heljärtat skrivet.
3. Blommor
4. Ett litet present, helst med logotyp från guldfynd eller nån av sina konkurrenter.
5. Vin, rött och från Argentina, helst :)


Så mi amor här är lite tips...Jag vet däremot inte vad jag ska ge, göra för dig. Får väl stå för allt annat!! hihihiii Älskar dig mi amor...

Sjuk fortfarande och silverfiskar i mitt kök :/

Va fan har jag blivit smittad av... djävla bassilusker. Nu e jag ful i mun också men jag blir rikigt trött på det här. Jag har inte sovit på 4 dagar och både jag och Louisa är fortfarande lika sjuka!! Fattar inte, vi har blivit och är nog Lambis, Gunry mjuk o skönt näsdukar bästa kunder just nu för helvete vad vi har snytit oss. Tack o lov att vi inte tog toarullen som snytpapper då hade pappa Fransi inte haft någon skitpapper till toabesöket när han kommer från jobbet.
Hahahahaaaa
Va e de me mig idag!!
Hahahahaa
jag e snurrig jag!!
Måste va försikig med de jag skriver, det finns folk ute som använder det för skvaller!! Stakars Francisco nu tror alla att han sitter o skiter hela dagarna. hihihiii
Jag skojar, ta allt jag skriver med en nypa salt!!! oki!!!
Jag skriver om mina kära för att jag älskar dom innerligen.:*

JAG HAR SILVERFISKAR I MITT HEM, INTE BARA PÅ TOALETTEN UTAN I MITT KÖK.
Va fan ska jag göra, jag kanske ska introdusera dom som nya familjemedlemar, eller mata dom så att dom blir lite tjocka och rasta dom när dom vill ut o skita näää, jag ska ringa Järfälla Hus så att dom utrotar dom från mitt hem!!
Men är det djurplågeri om jag dödar dom?!
Är det skadedjursbekämpning om jag matar mina sköldpaddor med dom? Vad ska jag göra? Dom e så äckliga, men det va en bra idé det där med att mata sköldpaddorna med, eller?
Hahahahaaa jag har kul idag med bloggen, ni får ursäkta mig, JAG BEHÖVER SÖMN OCH VILA UT MIN FÖRSKYLNING!! HAHAHAHAAA

Jag måste berätta att Louisa har fått plats på förskolan :))
Vittras förskola, jag måste berätta att när Louisa föddes så efter 4 veckor så skrev jag in henne, jag visste att det skulle bli babyboom och platserna till förskolan skulle ta slut så snart alla fick för sig att skriva in sina barn på förskolan. Så...
DAGENS TIPS: SKRIV IN DITT NYFÖDDA BARN PÅ FÖRSKOLA SÅ FORT DU HAR REGISTRERAT BARNET I KOMMUNEN.OM DU SJÄLVKLART VILL HA EN PLATS PÅ FÖRSKOLAN EFTER 1 ÅR.
Jag ska vädra och städ lite idag, inatt är det min sovnatt, då delar jag rum med Lucas. Francisco är ledig på fredagar så han tar Louisas natt idag.
Jag funderar på att börja träna?? Ja, det blir nästa inlägg... hihihii vilken skämt hahahahaaa när ska man ha tid till det, tror du?? Hahahaha

Ta hand om dig och varandra, see you!!! PUSS

Min Hjärt-Lungfondens insamlingTack för din gåva, nu kommer fler hjärta att slå...KRAM, MAGALI

Stöd Hjärt-Lungfonden kampanj

Idag startar Hjärt-Lungfondens årliga kampanj till förmån för Sveriges hjärtsjuka barn, Alla barnhjärtans månad. Och självklart vill jag och mina vänner här stödja deras kampanj för en bättre utveckling och forskning inom hjärt- lung.


JAG HAR BESTÄMT MIG, JAG SKA HJÄLPA OCH GÅ MED DU OCKSÅ!
KRAM, VI SES!!!

Jag visste inte...?!

Nää jag lovar jag visst inte att så många ville läsa min blogg...hiihii folk har mailat och lämnat meddelande och efterfrågat om min blogg. hihihii jag blir bara glad.
Men jag har haft fullt upp och nu känns det som jag har ännu mer. Jag är förkyld och Louisa likaså, men jag är lycklig och glad. Allt har blivit bättre, pappa mår mirakulös mycket bättre och barnen är tillbaka efter en helg med sin pappa, jag har verkligen saknat dom i helgen.
Men jag fick också underbara nyheter i helgen. Milly min bästis hihihii ÄR GRAVID!!!!! hon och Erik ska få en liten bäbis och min guddotter ska bli storasyster efter 16 år! Michaela som har varit så hjälpsam när jag hade Lucas som liten. Hon sprang och tog hand om Lucas så fort hon kunde. Mi nena!!!
Men nu ska min kära bästis bli mamma igen efter många år av vänta på en graviditet, och inte tala om Erik... som har varit nästan desperat på en liten bäbis. Hela familjen Ekman är LYCKLIGA!!!

Jag måste bara vissa... när vi satt och pratade med Milly och co, så tittade jag ut och i min värld så var det den största istapp jag nånsin har sätt.

Eller hur? Det är inte allt under denna istapp bor en familj rakt under med en uteplats.Det är lite läskig, eller hur?!
Ja, och min helg har varit en bra helg. Vi träffade söta Alejandra med sin dotter Gabriella på sjukhuset. Alejandra är Esters dotter och vi känner varandra sen många, många år och det roliga är att jag och Ale var gravid ihop och fick våra tjejer nästa tätt inpå födelsedagarna. :)

här sitter en stolt pappa med sin prinsessa och lilla söta Gabi.

Det blev flera turer till sjukhuset på lördag. Pappa hade fått för sig att jag skulle hämta middag, och ingen middag som helst han skulle ha KÖTT och han avbeställde middag på sjukhuset för att hans dotter skulle laga mat och komma med det ikväll. :) Så för att inte göra han besviken så körde vi hem och slängde mig i köket för att laga mat till min pappa. Ni skulle ha sätt vad glad han var!! Han åt, vi grät, vi skrattade och vi kramades. Länge och hårt! Jag ÄLSKAR DIG PAPPA, DU ÄR BÄST! i mina ögon är du den största kämpe i min historia. Vad du har kämpat du har stidit mot din sjukdom, din framtid och nu... ditt öde!! Men pappa vi är här och kommer alltid att vara, nu och alltid.
Jag kommer med bild på pappa lite senare, nu är jag förkyld så jag får inte hälsa på, men jag har telefonkontakt med honom :) han pratar så att man förstår iallfall.
Paola, vi tar vår helg en annan helg. Det blev sent och jag var helt slut! Men vi tar igen den, jag lovar! :)
Mina vänner ska vila nu Louisa sover och jag mår inte rikigt bra, kanske en film :/ eller jag ska kanske ta tag i min bok som jag köpte på bloggträffen..

eller det som kom på posten idag!! Nya VI FÖRÄLDRAR...

Jag vet inte, kanske bara va... och mysa med min prinsessa!!
TA HAND OM DIG OCH VARANDRA. LOVE YA!!

RSS 2.0