Det blir kaffe med sugrör...

Igår så åkte jag till min kusin som är tandläkare, hon har sin mottagning inne i stan. Att jag skulle dit var för att hon har nyligen köp en blekningssystem för tänderna och jag ställer mer än gärna upp som försökskanin. :)
Den här produkten är helt ny i deras marknad, man får inga illningar och effekten blir av på en gång.

Först tänkte jag "tänk om det fräter bort mina fina tänder" men jag har världen duktiga tandläkare och hon är inte mindre min kusin....

mina tänder hade bara 2 steg mörkare så vi behövde inte göra hela sektionen vi körde bara 2 applicering och vi ska vänta ungefär 1 månad och då ska vi göra 2 till för att få mina tänder helt vita.

Jag är super nöjd. Och jag måste bara säga att jag känner ingenting inga illningar eller något. Så har ni vägarna förbi jag länkar till deras sida...
http://www.veneer.se/
Kram vänner, ha en underbar dag idag. Ta hand om dig och varandra...

Louisa har tagit sina första steg...

Och inte bara det. Hon har lärt sig att dricka med sugrör, har varit på sin första kalas med en riktig Mickey Mouse :), går barfota mer än gärna men igår köpte vi nya fina skor på Vincent i Kista för att hennes fina fötter ska ska få en finare passform, Louisa sjunger och dansar varje dag, skrattar så att mamma nästan gråter av glädje, och nu när hon kan röra på sig fritt har hon blivit självständig att forska världen.

Louisas första sugrörstag på Macdonalds :)

Vilken talang min prinsessa har, hon sjunger och dansar till Cumbias beat... all musik för den delen, till och med till reklam tjing!!
Mickey Mouse

Louisa bland alla barn


Men i veckan har vi handlat för dopet, det har varit tyg för dekoration och sen har vi träffat vår präst som ska döpa vår lilla flicka. Det blir i den katolska kyrkan i Jakobsberg som är en modernt men rätt mysig kyrka.

Det enda som har stört mig otrolig mycket den här veckan är dock den är vulkanen som slog till för mer än en vecka och jag är drabbad...mina inbjudningkort sitter fast någonstans i Hollands flygplats... fan det är så typiskt mig... när man har planerat och fixat och donat så ska en VULKAN slå till. Ja, ja vad ska man gör det är ingens fel utan det är bara att gilla läget bara... vi får meddela våra gäster genom FB och mail tills vi kan skicka inbjudningskorten... om dom kommer.

Okej vänner, ha en rikigt fin och härlig helg, ta hand om dig och varandra för du är så värdefull!! KRAM

Dop och katolska kyrkan

jag vet...jag har inte varit någon förebild när det gäller bloggandet...men jag har fullt upp med Louisa. Louisa har börjat att gå..snart och det är fullt hus med hennes uppmärksamhet.
men kul har vi...hon är sååå söt att man dör, Louisa har kommunicerar sig så gott hon kan och hennes utveckling går snabbare än jag trodde. Jag har nog glömt lite hur det var med bebisar.

Men jag måste berätta att det har hänt ett och annat, jag har livglädjande nyheter och några mindre tråkiga...
Jag och Francisco ska döpa vår lilla ängel på katolska kyrka här i Jakobsberg. Jag vet att det har hänt helt ofattbara handligar inom kyrkan, men... det har inte med toendet att göra. Dom förövarna ska dömmas och kyrkan måste rentvå sig. Att man berövar ett barns liv borde vara så kriminellt att det inte har plats i en kyrka som bygger på tro, hopp och kärlek. Dom måste bort och snart. Det skadar bara dom som lägger tid och massa med energi för att hjälpa och ge av sin tro till andra.

Nu till dopet...vi har nu en jätte fin lokal där vi ska hålla mottagningen och vi har också passat på att ordna så att vi har Louisas 1:a födelsedag samma dag. Ungefär 80 personer inkl. alla sina respektive barn kommer. Så fest blir det...Jag längta bara nu att allt ska bli bra.

Jag har beställt en super fin klänning till Louisas dop

Klänningen kommer från http://www.sundaybest.com. Det är ett engelsk företag som säljer dopklänningar till rimliga priser och sen är klänningarna jätte fina. Louisa kommer att se ut som en liten ängel :) Jag har beställt dopminne, dopinbjudan är skickade för tryck så nu är bara samtal med diekonen för att sammanfatta dopet i kyrkan. Det är rätt mycket att tänka på när man har bjudit in så många... men bara familjen är en hel del. Men vi har stora förväntnignar och hoppas att allt ska bli helt underbar. :)

Pappa har mått bra, han var hos oss i lördags för att se "EL CLASICO" Barcelona - Real Madrid. Jo, här hemma tycker vi tyvärr olika jag Barca och Francisco Real så ärligt... så var matchen rikigt spännande, men det blev som jag sa. 2-0 till Barca hihihiiiooo
Sen har vi tyvärr förlorar en bekant i familjen, tyvärr så tog det rikigt hårt på pappa för det var en godvän till pappa som hans son tog självmord. Tragiskt, men vi har fina minne med honom. Vila i frid Camilo " Linsito".


Det har hunnit bli VÅÅÅÅRRRRR, det är så skönt att se solen på morgonen och ljust ute på kvällarna. Det är helt underbar.
Igår efter att hämtat Lucas från skolan så gick vi till parken med Louisa för att gunga för första gången och Louisa fick smaka på sin första glass. :)

Nu ska jag iväg till SOLEN lite, gör det du också det e helt underbar ute... Ta hand om dig och varandra. Puss och Kram

RSS 2.0