Spökvandring med varm chocklad

Hej min vän,
jag kom hem med två heltutmattade killar. Vi har varit på Skansen och gått två vandringar. Först hade vi bokat in oss på vandringen som skulle ta oss till jättar och gengångare men vid 19.00 så frågade jag Leon och Lucas om dom ville gå hem.
Jag kan berätta att mina barn älskar sina fyra väggar, om dom fick välja skulle dom vara hemma hela dagarna.

Men i allafall, både Leon och Lucas tyckte att vi kunde stanna ett tag till.
Där gick vi i ett kolmörkt Skansen och det enda som lyste var väglycktor och brasor som man hade tänt runt vägen. Det var kallt men det var så mysig, vi satte oss vid en eldstad och drack varm chocklad med smörgås.

Sen vågade vi oss på en spökvandring, jag vet inte om Lucas skakade mest för att han frös eller om han tyckte det var läskig?!!
Nu är vi hemma och Louisa sov redan när vi kom hem.

Happy Halloween!! muuuhaaaaaa ;)

Bio med popcorn

Lucas kan verkligen tjata till sig en biokväll. Han lovade att filmen var jätte bra. :)Han hade varit o sätt den med sin pappa förra helgen men både han och Leon ville se den(och jag för den delen).

I regnrusk tog vi oss ner till Bio Falken för att titta på filmen. Vi hade velat se den i Kista, men vi hade inte så mycket tid kvar och biografen nere i Jakan är lika bra, fördelen är att vi inte behöver trängas med andra och toalettkön finns inte.

Filmen UPP: Det är något speciellt med Pixar filmer, dom är alla så himmla bra. Men UPP tog mig direkt till hjärtat och skrattet. Lucas sa till mig " mamma man får inte skratta så högt på bion" hihihiii och en riktig sucker är jag oxå. Jag fällde en tår då o då. Leon o Lucas vill nog inte gå med mig på bio mer!!!:)

Gå o se den, filmen är så bra!!!
Ha en bra dag vi hörs eller varför inte ses!!
KRAM

I huvudstaden

Idag så tog jag mig tillsammans med lillsyrran till stan. Det känns som jag inte har varit där på år o dag, det har verkligen förändrats man har byggt nytt och va de va trångt med människor. Louisa var så nyfiken på att som rörde sig runt henne, vi gick förbi Hötorget och där finns det mycket att se och röra för den delen, hon ville röra o stoppa in allt i munnen.

Valentina med Louisas vagn, Louisa sov.
Sen var vi på jakt efter inneskor, kan ni tänka er att vi var inne i alla skoaffär ni kan tänka er, och ändå så fanns det inga inneskor till Lucas.
Jag får väl kolla här i hemtrakterna, på Outlet om jag hittar nåt.
Imorgon ska vi till Cosmonova med dom stora killarna, Louisa får myssa med pappa.
Sov gott för det ska jag göra.
Kram till er alla.

Louisa smile!!!

Microblogga i "Allt för föräldrar"

Ska börja oxå microblogga, snart har man allt för att vara social. hihihii Det är Facebook, Twitter ( som jag inte använder tycker att det är super krånglig), bloggar här och nu microbloggar. Idag ska jag sitta barnvakt till min bror extra son. Dom är iväg till Spanien och Tomas som är 14 år ville stanna hos oss, han ska stanna tills på söndag, ska bli kul. Jag måste vissa er Louisa hur hon vakande imorse. hiihii hon e så gooo!!

Ser ni nån skillnad?!!

Louisa har börjat sitta upp! :)


Ha en underbar dag!!
KRAM, kom ihåg att du är värdefull!!

Louisa har börjat äta

Hej på er!
Idag har Louisa börjat äta mat. Det känns väldigt bra och enkelt att ge henne måltider hon har lätt att lära sig och nyfiken är hon oxå.
Idag blev hennes måltid nog den första hon äter allt. Annar har vi gett henne smakportioner som potatis, palstenacka, äpplemos och mild havregröt. Men hon har en favorit och det är inte svårt att se över, hon älskar päron - banan med yoghurt.


Så här glad blev hon!!
Idag så är Lucas hemma, han har hosta och haft huvudvärk sen igår. Vi få se om han kan gå till skolan imorgon.

Ha en underbar dag, vi ses imorron.!!
Kram

RSS 2.0