Helg i fokus!!

Hej mina vänner, vilken helg... det bjöds på födelsedagstårta, goda vänner och konsert.

tusenbladstårta till Leons födelsedag.

Familjen var tänkt att komma på torsdag men som alltid är det några som är sena, pappa åker in på sjukan igen eller kommer med sjuka barn och så var fallet Laura min syster kom med sin son Nauel, han ni vet som jag berättade om när vi var på biblan för några veckor sen. I allafall, just när dom hade kommit in innanför dörren så säger han att han har ont i magen och mår dåligt. så efter 5 min så har jag en nerspyt vardagsrum och en son som påstår att hans födelsedag är förstörd.
vad gör man? jo städar som en galning och försöker fixa det så fort som möjligt.

Sen på fredag då var det dax för vänner att komma, vi hade en stämningsfull fredag med en dansande 7 månaders bäbis :). Igår var det dagen som jag efter mer än ett år gick ut med mina kompisar. Vi tog oss till Munchen bryggeriet där Charanga Havanera spelade
häftigt med massor av folk som dansade till salsa rytmer.;) själv så dansade jag inte så mycket som jag brukar det kan vara så eftersom mina fötter pallar inte sena salsa nätter längre, jag åkte hem vid 1. Jag vet jag är en LOSER....:)

snygga va??? hihihii
nää.. jag måste sluta försöker skriva med Louisa i ena armen och med den andra har jag pekfingervalsen.. :) go´natt min vän, ta hand om dig och varandra.

Min kärleksförklaring

Go morgon min vän. Idag är det en alldeles speciellt dag. Leon min son fyller 14 år och min sambo ** år ( jag får inte ge ut hur mycket, men han är nästan lika gammal som jag bara ett år äldre hihihihiii!! :))

När jag var 21 år så fick jag min pojke på KS dagen var 26 november kl. 15.15.
Leon var redan då en väldig speciell liten pojke, han föddes så fin att barnmorskan tycket att han såg ut som en reklambarn och grät som en lite kattunge. Leon har följt med mig i alla mina mina upp och ner gångar och det har gjort honom till en underbar liten man med en intelligens som inte går att mätas på någon skala. Han har blivit en omtänksam och kärleksfull kille som älskar sina syskon och sin familj över allt annat.
Jag känner mig stolt att ha honom som son och skulle gå över eld för honom, min älskling.
Min kärlek till dig är oändlig och kommer att förbli så i resten av mitt liv, du är källan till meningen med livet och gör min dag och natt till något underbar. Jag älskar dig och kommer alltid att göra det oavsätt vad som i livet händer.

Här kommer lite av Leon!!


God morgon älskling!! Det här är Leons 14:de års dag!! :) GRATTIS
Ha en underbar dag mina vänner
kommer med fler bilder sen...

Buenos dias!!

Go morron gott folk, kl. är 06:54 och jag är uppe med tuppen .Nyduschat och färdig att möta en måndagsmorron ;)

Inatt sov jag som en stock, vi var trötta efter helgen som bjöd på kära vänner, god mat och lots av regn.

Vi tillbringade helgen hemma hos min bästa kompis Milly, hennes man Erik och min gudbarn Michaela. Vi har skrattat, ätit och pratat och pratat. Det är en som magi när vi träffas vi kan prata om allt och inget, hoppar från ett ämne till ett annat och sen tillbaks igen. Ingen förstår oss, men vi gör det jämnt.:)

Michaela har blivit så stor... och så fin. Louisa är faktis rikigt likt henne när hon var liten och det är så roligt att se tillbaka för dom är så lika!!
Jag ska tag några fina kort nu på fredag så ska jag vissa hur lika dom är. Dom kommer till Leons kalas på fredag.

Ok, nu ska jag väcka mina killar som ska till skolan. Jag och Louisa ska till Kista Mamma Mia BVC, hon ska vägas,mätas och ska vaccineras. Hoppas ni har en trevlig dag och ta hand om dig och varandra.

Kram,M

Vilken dag...helt underbar!

Hej min vän visst är det fint ute? jag bara njuter av solen, vi lär inte se den på ett bra tag, så ut och njut den fina vädret. Ska ner till min frisör och se om hon har tid nån gång nästa vecka. Ha de bra så länge vi ses om ett lite tag Kram

Twilight hysteri

Hej min vän, imorse försov vi oss... igen. Louisa får försig att klockan 3 är roligt att gå upp. Hon vaknar och med världen smile så får hon inte bara upp mig utan sin pappa som glädjs att hon är så vacker när hon vaknar. - Men älskling klockan är 3 och JAG VILL SOVA!!! OMG vad man får stå ut :)
Igår så var det städdag, tvättdag och storhandeldag. Jag städade, tvättade samtidigt och nu kan jag faktiskt beundra min tålamod jag kan göra flera saker samtidigt och ändå håller jag min puls lågt :).
Sen när Leon kom från skolan så åkte vi o storhandla för veckan. Leon fyller år snart och vi pratade lite vad han önska sig till födelsedan, han blir 14 år och det enda han vill är pengar för att köpa en uppgradering av WOW. Han har blivit rikigt bra på WOW, det rings varje dag i hans telefon där kompisar frågar och vill ha hans råd för spelet.Men vi har inlett ett data gräns på vardagar att dom får spela fram till 8 ( gäller Lucas) och 9 för Leon annars så kan han sitta långt in på natten med den där spelet. Det har funkat rätt bra, det är bara Lucas som klagar för att han får spela 1 timme mindre. Men det tar nästan en timme för Lucas att fixa sig för att gå lägga sig.
Tydligen är inte bara jag som är en riktig sucker på Twilight :) såg ni bilaga i Aftonbladet igår? Louisa har pussat sönder snyggingen Robert Pattinson, Klick bilagan var bara en pappersmassa efter hennes pussar. Undrar om man kan tag med sig en 6 månaders fanatisk bäbis till New Moon? :) man vet inte jag kanske har en liten vampyrungen? ;)

Nu min vän ska jag fixa barnens kläder, idag går dom till sin pappa över helgen. så Killivippen vi höres kanske lite senare men annars ta hand om dig och varandra!!.

Kan inte slita mig ifrån...

Jag har haft drömmar inatt som jag aldrig skulle önska ens min värsta fiende. För en gång skull sov Louisa en hel natt men jag däremot vaknade till vid 4 och var svettig och nästan gråtfärdig.
Jag var hemma hos min pappa igår med barnen, min pappa har sedan nästa 20 år tillbaka problem med sitt hjärta sen har med året försämrats i allt, diabetes, hög kolesterol, cancer som han har övervunnit, 5 bypass, 2 hjärtinfarkter ja.. you name it... och nu över allt har han en infektion i armbågen som gör att han inte kan röra på sin arm och har fruktansvärt ont. På måndag ska han opereras för att tag ut var som har bildats där.
Min kära lilla pappa, hans hjärta som är så stor och som många människor har fått dela med det med honom i sitt liv.
I allafall... jag kan inte berätta vad jag drömnde...men det var med min pappa. Pappa mår bra idag, läkarna i KS håller på med en utredning för att göra honom en hjärttransplantation och det har faktiskt gått väldig bra. Så snart den utredning är färdig ska han ställas på kö för transplatation.
Jag kan inte helt enkelt slita mig tanken från honom och hur orolig jag är för min pappa.
Jag vet att allt kommer att gå bra, vi älskar dig över allt annat i världen du är världens bästa pappa och tata.
Idag är livet mer meningsfull och idag är det vår första dag för resten av våra liv, glöm inte att berätta för dina kära hur mycket dom betyder för dig och hur mycket du älskar dom.
Ha en underbar dag och ta hand om er och varandra. Nu ska jag pussa min lilla prinsessa.
LOVE YA!!!

Go´ natt!!

Nu har jag tagit min kvällspass, jag har varit ute i regnet och sprungit. Leon tycker jag har blivit helt från vettet att jag springer när det öser ner. Men vet du vad... det är super skönt man blir inte svettig för man är redan helt blöt med regnet och så har man fri väg och springa/gå hur man vill utan att krocka med andra.
Igår bakade vi lussekatter med Lucas, det är så synd Leon tycker sånt är för barnsligt och det enda han frågar är när dom är klara för att äta upp dom :)

Visst blev dom fina? Lucas fick en super bra idé, det var att kristalisera dom som man gör med pepparkakor och ska man hålla med så blev dom faktiskt super goa!! :p
Nu ska ska jag krypa mellan armarna på min älskling!.

Te amo mi amor!!
Go natt min vänta hand om dig och varandra!!

Jag är en usel bloggerska...:)

Hej min vän, jag har ångest... jag har inte skrivit nåt på flera dar och ni som sitter och läser min blogg undrar säker vad som har hänt. Jag har haft en fullt upp helg och början på veckan, min sambo åkte till Tyskland i fredags och var borta hela helgen sen var jag hemma med barnen, det var faktiskt inte min helg men vi bestämnde med barnens pappa att byta helg och det passade mig faktiskt bra, jag ville inte vara ensam hela helgen.
Men i fredags så var jag på biblan med syster och hennes son Nauel. Nauel är tre år men stor som en 5 åring och en tornado är en myra brevid honom han är överallt och ska ta på allt och lyssnar inte när man säger till han lever helt enkelt i sin lilla värld som är jätte stor!! :). Men ... som vanligt så slutar inte en dag med syrran så lycklig. Precis när vi ska gå och har lånat några böker så springer Nauel rakt in i en bokvagn och i högsta hugg så hamnar han in i den och slår sönder sin näsa. Blod överallt och Nauel skriker så att klockorna stannar. Jag tror att alla som var i bibblan den stunden kommer ihåg han. En personal kom springande med papper och jag försökte lugna ner Nauel men min syster som är sjuksköterska på KS på ett intensivavd. blev ganska omtummlad över händelsen.
Efter en akutbesök hos jakanssjukhus så blev allt bra igen, ingen bruten näsa i allafall.

sen var det bara att gå hem och fixa middag, det blev tortillas med burgur.

Lördagen så var vi på Stigsen med barnen och träffade min bror och hans familj över en Burger King.:p

Louisa vill leka oxå med barnen, här lär hon sig att köra bil.

Bror min hade sina tre barn och som vanlig ordning blir vi lite högljuda när alla våra barn träffas. :)

Bak och pyssel bjöds på söndag, Lucas hade ett uppdrag från skolan så han gick ut med två mjukisar och plockade lite löv som vi skulle göra något fint.
Han ska redogöra vad han har gjort under helgen och ska tag med sig Chatten och Chattelina (dom små mjukisar heter så) över allt.
v
Sen bakade vi " barn grissini, endast för barn" som Lucas namngav :)

som är super enkla att göra! kommer med recept senare...
och så här glada barn får man!! :)

Så min vän, jag lovar att bli bättre på att göra mina inlägg. Men har ni frågor så lägg gärna till en fråga på kommentarerna så svarar jag på dom så fort jag ser dom.
Visst är det myssigt med höst, nu kan man tända ljus och bara myssa!!
Ha en underbar dag, nu ska jag till IKEA och titta på julpynt!
Kram, M

Jag är så trött...

Inatt fick vi samma visa som varje natt nu sistånde. Louisa sover inget, hon somnade vid 21.00 igår natt och vi hoppades att det skulle hålla hela natten. Först tänkte vi att hon kanske blir hungrig på natten och hon vill inte amma mer, det la hon av med för en månad sen. Så jag köpte en välling som ska ge henne en mättnadskänsla som håller längre. Det trodde vi ,ja.

Å så här glad är är hon när hon vaknar, min prinsessa!

Ibland tänker jag vad får hon alla krafter ifrån? och var får jag alla krafter, det känns som jag inte har sovit på en månad men lika glad är jag så fort hon vaknar och leker med henne hela dagarna. Sen på eftermiddan då börjar min vanliga vardag med matlagning och läxor.
Jag får väl ta en dag nån gång nästa vecka då jag kan vara för mig själv det har jag lovat mig!
Ha en underbar dag, ska ta mina ICA påsar under ögonen och lägga mig brevid min lilla hjärta.
See you.

Nå, vad blir det för mat idag da!!

Puuhhhff jag vet inte!! Har haft hela dan att tänka men kommer inte på nåt. Såg dagens Oprah där dom tog det som fanns i kylen och skapade den ena rätte efter den andra. Jag får väl fråga Lucas idag vad han vill ha. Det han som har blivit lite dålig att äta nu sistånde.
Det bli pannkisar om han fick välja :) eller sallad. Lucas är en sån kille som älskar sallad med rivna morötter och olivolja. Jag vet, han är speciell. Sen han var lite har han inte varit specillt intresserad av att äta godis,chips och Mcdonalds, det som en 8 åring tycker om. Vi få se det ändras med tiden har jag fått höra. Men medans så tycker han om att knapra på morötter och äpple.
Men glass... älskar han. Jag är bara tuvugen att vissa er den här bilden. Lucas är 3 år och vi är i Turkiet.

Mammas ängel, älskar dig, tiden går så fort. Nu är han en stor kille med ett unik personlighet.

Här härmar han MR BEAN!!!
Kram, ha en underbar dag. Vet fortfarande inte vad jag ska laga för mat:P

Vaxin

Sanningen ögonblick, vi måste vaccinera oss, för Louisa och hela mänsklighenten skull.
Läste om hur desperata sjukvården är i Ukrania, om att där kommer inte alla kunna vaccinera sig pga. det finns inte tillräcklig med vaccin och pengar, så dom räknar att en stor del av deras befolkning kommer att drabbas. Så... tänk vilken lyckosam samhälle vi är. Ta den chansen och gör det inte bara för dig utan för andra oxå o GÅ O VACCINERA DIG.

Så nu ska jag med Lucas till BVC och vaccinera, imorgon är det Leon tur. Dom blir vaccinerad i skolan.
Ha en underbar dag o ta hand om dig och varandra. ;)

Måste man, så måste man...

Snart är det 6 månader jag fick Louisa. Att hon har funnit i våra liv är något helt magiskt. Jag kan inte tänka mig ett liv utan mina barn.
6 månader har gått och jag kommer ihåg att när jag var sjukskriven och för det mesta satt eller vilade så sa jag till mig själv att när Louisa kommer åååhhh vad jag ska göra saker, gå på promenader, hälsa på gammla kompisar, fika och mycket mer. Då kunde jag inte, hade en fruktansvärd bäckeuppluckning och vissa dagar kunde jag inte röra mig ur sängen.

Men nu... har jag ingen ursäkt bara dåliga !! hihihiii jag är kär i min flicka och allt runt omkring. Jag kan titta på henne när hon leker, suger på sin napp eller bara sover. Man är som paralyserad man gör inget och timmarna bara rinner iväg. Nu har det gått 6 månader och jag MÅSTE ta tag i mig själv. Träna; nej, det jag hinner inte!
Sluta små äta; Ja, det måste jag!
Sluta äta på kvällen; men det är så myssig!
Så jag har beställt lite från bodystore.com.
Här kan man hitta bra hälsoprodukter till rimliga priser.

Acai ska vara bra för att återställa kroppen och bären ska hålla mig frisk.
Ha de frisk o på återseende!!
Kram

RSS 2.0