Äntligen sommar....

Hej min vän
Här står jag med en varm kaffekopp och beundrar sommar vädret. En svensk sommar ska se ut så här!! ibland sol, ibland värme och ibland men rätt ofta lite regn då o då. hihihihiii
Det roliga när vädret växlar så har man faktiskt något att prata om, jag själv drar upp vädret vi ett samtal och det verkar varahelt normal att göra. Det är roligt att se sig själv som normal hihihihiii
Idag kommer jag att vara hemma, måste städa eftersom vi har varit ute i det fina vädret och här hemma är det upp o ner. Sen kommer mina pojkar åka till sin pappa över helgen. på eftermiddan kommer min syster över då jag ska hjälpa henne att skriva inbjudningskort till hennes bröllop.
Ja du ser fullt upp men så är jag.... uppbokad alltid beredd att göra något!!! hihihihi
Så min vän, ha en underbar sommardag idag!! KRAM

Det regnar över Jakan idag


Vi ses snart!!

Äntligen...

Hej vänner

Nu kommer jag äntligen att börja blogga, jag har funderat på länge hur jag ska börja och vad jag ska skriva om. Men sen tänkte jag... jag får väl vara mig själv och skriva det jag har på hjärtat bara.
Jag är för närvarande föräldraledig med min dotter Louisa som föddes 12 maj, och nu när mina två söner har sommarlov är det lite extra att var hemma med dom. 
Mina pojkar heter Leon som är i början på tonårsrevolten med sina 14 år, och Lucas 8 år snart. Vi bor i Jakobsberg sedan 4 år och här bor vi med Louisas pappa.
Jag tycket att det här med bloggandet kan vara riktigt kul, man skapar nya kontakter och så släpper man mycket det man går o funderar i skrivandet. Hoppas att ni vill hänga på min blogg ett tag. Jag kommer att att bjuda på mycket om min stora familj och mina tankar.
Nu ska vi njuta av sommar o sol för det är det sommaren bjuder på just nu. KRAM  på dig o ha en underbar dag idag.

RSS 2.0